Midden in het leven. Midden in Tessenderlo. Wanneer je buiten stapt, sta je instant in het levendige centrum van Tessenderlo.

Kortom ... het is hier goed leven.

Of je nu graag gaat uiteten, een toneelvoorstelling wil bekijken of heerlijk gaat wandelen of fietsen ... De mogelijkheden zijn oneindig om te genieten van alles wat Tessenderlo te bieden heeft. Door haar ligging is Senses een mooie plek om te wonen, te leven én te genieten.

Naast een gezellig en bruisend centrum, biedt het ook veel groen. Ga je graag wandelen of fietsen? Dan kan je hier je hart ophalen. Ook op cultureel en gastronomisch vlak is heel wat te beleven in Tessenderlo. Met de vlotte verbindingen via de E313 en het klaverblad van Lummen binnen bereik ben je steeds snel op weg.

In Tessenderlo en omstreken kan je genieten van de natuur. Of je nu graag wandelt, fietst of gewoonweg op zoek bent naar rust ...

De bossen van Gerhagen en de Merode-
streek liggen vlakbij om weg te dromen in prachtige landschappen. Vol verrassende groene plekjes.

In Senses vind je appartementen die voldoen aan alle comfort om aangenaam te wonen. Je kan kiezen om te wonen op het gelijkvloers met een private tuin, op verdieping met een prachtig ruim terras of in een penthouse met fantastische uitzichten.

De keuze is aan jou.

Kom thuis in een
oase van rust en luxe
Aanbod
Ervaar een
gevoel van ruimte
TROEVEN
Midden in het leven
Midden in Tessenderlo
omgeving

Je hebt vragen
of interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen je met veel plezier verder.

T. 013 55 36 99
contact@mintprojects.be

Senses is een realisatie van Mint Projects.