Ervaar een gevoel van ruimte. Ruime kamers, grote raampartijen, open ruimtes ... Alles in teken om de leefruimte te ervaren.

Dag in. Dag uit.

Zo lopen de keukens en leefruimtes naadloos in elkaar over. Hierdoor creëren we een ultieme woonbeleving.

Tenslotte gebeurt het dagelijkse leven in en rond de keuken. Daarom werken we uitsluitend met de mooiste en meest kwalitatieve materialen om jouw droomkeuken waar te maken.

Licht doet leven, ook in een woning is dit geen uitzondering. Al onze woningen hebben grote raampartijen, die een maximale lichtinval garanderen, van ‘s morgens tot ‘s avonds.

Bovendien voldoen onze ruime terrassen aan alle voorwaarden om ‘buiten’ te wonen. Hier kan je in alle rust genieten van een namiddag ontspannen of van een gezellig etentje met vrienden of familie in de buitenlucht.

Alle appartementen in Senses zijn afgewerkt volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek, energieverbruik én comfort.

We hebben er bewust voor gekozen om te bouwen met zicht op de toekomst. Dit wil zeggen dan alle woningen voldoen aan de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal). De appartementen verbuiken weinig tot geen energie om te verwarmen, te ventileren, te koelen en warm water te produceren.

De energie die alsnog nodig is, wordt grotendeels voorzien uit groene energiebronnen. Hierdoor geniet je van een vrijstelling van onroerende voorheffing én verbruik je een pak minder energie.

Kom thuis in een
oase van rust en luxe
Aanbod
Ervaar een
gevoel van ruimte
TROEVEN
Midden in het leven
Midden in Tessenderlo
omgeving

Je hebt vragen
of interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen je met veel plezier verder.

T. 013 55 36 99
contact@mintprojects.be

Senses is een realisatie van Mint Projects.